Maanantaina vai keskiviikkona toimistolle? Näin suunnittelet työviikkon Steerpathin avulla ja varmistat, että myös kollegat ovat paikalla

Korona on vauhdittanut työelämän muutosta: työympäristöt muuttuvat, joustavuus on lisääntynyt ja sosiaaliset kontaktit vähenevät. Steerpath-ratkaisun avulla luot työympäristön, jossa on helppo toimia ja navigoida.

Useat markkinoilla olevat digitaaliset työympäristöratkaisut ovat tila ja rakennus orientoituneita. Keskiössä ovat rakennuksen ja työpisteiden käytön optimointi, mutta missä ovat käyttäjät, jotka tilojen käytöstä tosiasiassa vastaavat? Digitaalisten ratkaisujen tehtävänä on poistaa kitkaa ja helpottaa päivittäisten rutiinien suorittamista, ei lisätä ylimääräistä tuskaa tai valvoa käyttäjää. Steerpath Viikkosuunnitelma- ja Minun tiimi-ominaisuuksien avulla voit korvata excelit sekä joustamattomat työpistevarausjärjestelmät ja hypätä suoraan monipaikkaisen työn tulevaisuuteen.

PwC:n etätyötutkimuksen mukaan 83 % työnantajista kertoo siirtymisen etätöihin onnistuneen, mutta samalla 68 % on sitä mieltä, että työntekijän tulisi olla toimistolla vähintään kolme päivää viikossa, jotta yrityskulttuuria saadaan pidettyä yllä. Työntekijöiden huulilla onkin kysymyksiä kuten: MISSÄ tiimini ja kollegat ovat ensi viikolla?MILLOIN tapaamme toimistolla? JA missä Janne tai Jaana ovat ensi keskiviikkona?


"Me Steerpathilla olemme viimeisen 12 kuukauden aikana siirtyneet kokonaan hybridityön malliin. Käytämme päivittäin tiimien kesken meidän omaa, globaaleille yritysmarkkinoille suunniteltua ratkaisua.", kertoo Tuomas Ilola, CEO, Steerpath OY. “Tällä hetkellä yrityksiltä puuttuu työkalut, jotka mahdollistavat helpon tavan synkronoida tiimityöskentelyä ja kohtaamisia monipaikkaisessa työympäristössä. Innovointi, uuden luominen, sekä nopeiden ja oikeiden päätösten tekeminen onnistuu parhaiten samassa tilassa yhdessä kollegoiden kanssa. Steerpathin Minun tiimi-ominaisuus tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan yksinkertaisen tiimikalenterin avulla. Työntekijät voivat siis unohtaa lukuisten Teams-viestien lähettämisen ja remote merkintöjen kyttäämisen.”

Vikkosuunnitelma ja Minun tiimini-ominaisuus tarjoavat tehokkaat työkalut tiimeille hybridityöhön!

SUUNNITTELE VIIKKOSI STEERPATHIN AVULLA

  • KAPASITEETTIVARAUS varmista ja varaa itsellesi vapaa työpiste toimistolta

  • POHJAKUVAT mitä toimistolla tapahtuu ja vapaana olevat tilat

  • DATALLA JOHTAMINEN toimiston kapasiteetti % ja tilojen soveltuvuus

Minun tiimini on markkinoiden ensimmäinen visuaalinen työkalu, jonka avulla tiimin jäsenet voivat jakaa viikkosuunnitelman toimisto- ja etätyöpäivien osalta. Käyttäjä saa yhdellä silmäyksellä selkeän kuvan omasta tiimistään.

Haluaisitko kuulla minun tiimi-ominaisuudesta ja Steerpath ratkaisusta lisää. Siirry Steerpath Työympäristösivulle ja varaa aika keskustelulle tai jätä yhteystietosi.

Lisätietoja yrityksestä löytyy osoitteesta www.steerpath.com

###

Steerpath - keitä me olemme:

Olemme 2013 Helsingissä perustettu yritys ja riveissämme on Suomessa noin 20 henkilöä. Steerpathin digitaaliset ratkaisut mahdollistavat tulevaisuuden työntekijäkokemuksen innovatiivisten mobiilisovellusten, pilvipohjaisen analytiikan ja IoT-sensoreiden avulla. Yrityksen pääkonttori toimii Espoossa, USA:n toimisto Bostonissa, ja APAC-yksikkö Singaporessa. Lisätietoja yrityksestä löytyy osoitteesta www.steerpath.com

Artikkelin kirjoittaja: Eetu Pulkkinen, Helsinki, puh. +358504654634